magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Festivals

Hoe maak je de mooiste foto’s op festivals

Gaan jij en je gezin binnenkort naar een leuk festival? Dan wil je natuurlijk mooie foto’s maken, zodat je later nog eens op dat gezellige moment kunt terugkijken. Maar hoe doe je dat? Festivals zijn vaak druk, en dat betekent dat je niet veel tijd hebt om mooie plaatjes te schieten. Daarnaast wil je natuurlijk ook nog van het moment zelf genieten. Om je een beetje op weg te helpen, lees je in dit artikel drie tips om mooie foto’s te maken op festivals. En vergeet ook vooral niet om die prachtige foto’s vervolgens in te lijsten. Bijvoorbeeld met één van de prachtige fotolijsten uit het assortiment van Gallerix.

Let op de kleine momenten

Natuurlijk wil je het liefst foto’s maken waarop je kinderen wild aan het dansen zijn, maar soms is het ook slim om op de kleine momentjes te letten. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop ze even rustig op de grond gaan zitten of wanneer jullie samen wat te drinken gaan halen. Op een groot festivals lijken deze kleine momenten vaak saai, maar niets is minder waar. Als je eenmaal thuis bent zul je zien hoe leuk deze ‘normale’ foto’s zijn geworden.

Gebruik de rest van het publiek als achtergrond

Veel mensen kiezen ervoor om op festivals vooral in te zoomen, zodat je alleen de kinderen ziet. Doe dit vooral niet! Hierdoor verdwijnt namelijk de volledige omgeving, waardoor jij je niet meer zult herinneren waar deze foto ooit is genomen. Gebruik de rest van het publiek vooral als achtergrond voor je foto’s. Je zult al snel zien dat dit juist de foto’s zijn die je in een mooie Gallerix fotolijst aan de muur hangt.

Het is heel begrijpelijk dat je graag foto’s van je kinderen wilt maken, maar vergeet ook papa en mama niet te fotograferen. Je wilt immers geen spijt hebben van foto’s die je niet hebt gemaakt. Zeker wanneer je de herinnering graag levend wilt houden, is het belangrijk om ook te laten zien dat papa en mama erbij waren. Maak hiervoor bijvoorbeeld een mooie selfie! Foto’s van het hele gezin zijn het allerleukst om in te lijsten. En maak je vooral geen zorgen over de hoeveelheid of het formaat van de foto’s. Gallerix heeft namelijk lijsten voor zowel kleine poloroid foto’s als uitvergrote pronkstukken.

Dit vind je misschien ook leuk