magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Festivals

Een bezoek aan het Fries Straatfestival

In de prille zomer van mei is er feest in de straten van Leeuwarden, althans in de binnenstad van de Friese hoofdstad. Het Fries Straatfestival is een jaarlijks terugkerend evenement waar elke keer veel bezoekers op af komen. Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is dit een ideaal uitstapje.

Foto’s van het afgelopen jaar

Om enig idee te krijgen wat het Fries Straatfestival behelst, kun je de foto’s bekijken op de website. Deze foto’s zijn gemaakt door enkele professionele fotografen en zijn daarom zeer geschikt als wanddecoratie als je ze mooi inlijst. De foto’s laten de straatacts van 2023 zien, maar ook het publiek werd gefotografeerd. Zoals je ziet waren er veel ouders met kinderen aanwezig.

Foto’s aan de wand

Wanneer je dit jaar met je kind(eren) het Fries Straatfestival bezoekt, vergeet dan niet je fototoestel mee te nemen. Na afloop kun je immers een prachtige wanddecoratie maken. Zoek de allermooiste foto’s uit en lijst ze in. Hang ze bij je thuis aan de muur en klaar is je wanddecoratie. Zo kun je nog maandenlang nagenieten van het Fries Straatfestival. Jouw wanddecoratie brengt jou en je kind(eren) terug naar de meest bijzondere momenten in de feestelijke binnenstad van Leeuwarden.

Theater en muziek

Eén ding staat vast: ouders én kinderen zullen zich prima vermaken tijdens het Fries Straatfestival. Het programma voor 2024 verschijnt in april op de website. Er zal ongetwijfeld weer een groot aantal (kinder)theatervoorstellingen en muziekoptredens van diverse (Friese) bands en solo artiesten op het programma staan. Mis dit evenement het komende jaar dus niet!

Dit vind je misschien ook leuk