magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Festivals

Een bezoek aan de Sprookjestuinen

Ja, dat lees je goed. De Sprookjestuinen bestaan echt en zijn te vinden in de provincie Drenthe. Wanneer je jouw kind vertelt dat je hem of haar meeneemt naar de Sprookjestuinen zal hij of zij beslist nieuwsgierig worden. Zal je kind dan eindelijk een vriendelijke kabouter, een lieve fee, een paar vederlichte elfjes of een eenhoorn in levende lijve ontmoeten?

Verras je kind met sprookjesbehang

Als je kind zo dol is op sprookjesfiguren zou je hem of haar kunnen verrassen met een mooi sprookjesbehang, dat bij wallpassion te bestellen is. Bezoek de webwinkel wallpassion en ontdek het ‘Fairy tale’ behang voor kinderkamers: behang met daarop sprookjeskastelen of een slapende draak, kleurige sprookjesvlinders of een lieflijk elfje. Wanneer dit behang de kamer van je kind decoreert, zal hij of zij zich in sprookjesland wanen!

Kindertheaterfestivals

De Sprookjestuinen van Drenthe sluiten hier naadloos bij aan. Hier kan je kind een heus kabouterdorp bezoeken en tevens genieten van diverse kindertheatervoorstellingen die in de Sprookjestuinen te zien zijn. In het Pinksterweekend wordt dit kindertheaterfestival gehouden in Diever en in Dwingeloo. En in juli kan je kind het sprookjesfestival meebeleven in Uffelte of Havelte.

Past het je beter in augustus om met je kind naar een festival te gaan? Dan kun je altijd nog de Sneekweek bezoeken. Ook daar worden elk jaar kindertheatervoorstellingen georganiseerd.

Dit vind je misschien ook leuk