magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Kermis

De Sneekweek, ook spannend voor kinderen!

De Sneekweek wordt elk jaar in de eerste helft van augustus gehouden. Sneek is een van de elf Friese steden en ligt aan het Sneekermeer. De Sneekweek staat dan ook in het teken van de zeilsport.

Sneekweek familiekermis

Het zijn echter niet enkel watersportliefhebbers die de Sneekweek bezoeken. Ook voor jongeren en kinderen is er genoeg te beleven in de stad. De Sneekweek Kermis is jaarlijks te vinden op het Martiniplein, nabij het centrum van de stad.

Met een zakje snus in je mond van je favoriete merk Skruf Super White, dat via de website Get Snus te verkrijgen is, geniet je extra van dit uitstapje met je kroost naar Sneekweek. Jouw kinderen zullen zich enorm vermaken in de botsauto’s, de draaimolens en de ‘heli swing’ en de allerkleinsten willen dolgraag een ‘touwtje (waaraan een klein presentje) trekken’.

Overig vermaak voor kinderen

Naast het kermisgebeuren worden er tevens speciale kindermiddagen georganiseerd in de stadhuistuin. Daar wordt bijvoorbeeld een poppentheater of een circus opgevoerd. Bovendien kun je met je kroost het Sneekweek Theaterfestival bezoeken. Oja, en vergeet vooral niet je doosje Skruf Super White mee te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van de festiviteiten.

Dit vind je misschien ook leuk