magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Festivals

De draaimolen: dé eindeloze kermisattractie voor jonge kinderen

Wanneer je je kinderen voorstelt om samen naar de kermis te gaan, zal de eerste attractie waaraan ze denken waarschijnlijk de draaimolen zijn. Ze zullen dan ook enthousiast reageren op jouw voorstel, want deze kans krijgen ze immers niet elke dag. Jonge kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de draaimolen of paardenmolen, zoals deze kermisattractie in het Vlaams genoemd wordt.

Het opzetten van een draaimolen

De opbouw van een paardenmolen kost veel tijd en inspanning. De eigenaar van deze kermisattractie beschikt daarom over een bedrijfswagen die uitgerust is met de producten van Worksystem.be opdat hij vlot en zonder oponthoud zijn werkzaamheden kan verrichten.

Worksystem.be verkoopt onder meer grote ladeblokken, handige gereedschapshouders en dakuitrustingen die een optimale functionaliteit van zijn bedrijfswagen verzekeren. Zo hoeft de eigenaar van de paardenmolen niet onophoudelijk te zoeken naar zijn benodigde gereedschappen en andere materialen, omdat de producten die verkrijgbaar zijn bij Worksystem.be een geordend én veilig vervoer van zijn benodigde spullen naar de kermislocatie garanderen.

Eindeloos plezier

Wanneer de draaimolen is opgebouwd, kan het vertier voor de jonge kinderen beginnen. Naast de klassieke paarden en koetsen herbergt de draaimolen van tegenwoordig ook auto’s, tractoren, brandweerwagens en wilde dieren. Er bestaan zelfs heuse dino-draaimolens voor kinderen.

Dit vind je misschien ook leuk