magic-fair.nl – Alles wat je wilt weten over evenementen met kinderen

Kermis

Meenemen naar een attractiepark

Een dagje naar een attractiepark kan best een prijzige aangelegenheid zijn. Zeker wanneer het gaat om een gezin met kinderen. Daarom is het verstandig om een aantal dingen zelf mee te nemen, zodat je de kosten enigszins laag kunt houden. Niet alleen de items die een dagje in een attractiepark een stuk relaxter maken, maar ook een aantal dingen die de kostprijs voor de dag een beetje kunnen drukken.

Wat is handig

Het is sowieso handig om de spullen die je mee wilt nemen ergens in te doen zodat je niet de hele dag hoeft te sjouwen. Heb je een kinderwagen of een buggy, dan kunnen misschien de zwaardere dingen in het bagagemandje en de rest in een rugzak, maar zo’n handzaam handbagagekoffertje met wieltjes is ook ideaal. Zorg voor reservekleding voor kinderen, eventueel luiers, babyvoeding, verschoningsmatje, billendoekjes, snoetenpoetsers en neem ook altijd zonnebrandcrème mee. Zorg bovendien voor een vest of regenponcho, voor het geval het weer plots verslechtert.

Wat maakt het goedkoper

Zelf wat te eten en drinken meenemen scheelt flink in de onkosten. Neem flesjes water of iets anders mee waarvan de flesjes na te vullen zijn met kraanwater. Neem ook brood, fruit en wat te snoepen mee, dan hoef je niet bij ieder eettentje te stoppen omdat de kinderen trek hebben.

Dit vind je misschien ook leuk